Glitter Fredag

Hej Aliens!

IDAG ÄR DET FREDAG!! Vet ni vad det innebär??
 
Precis. GLITTER. wiie!
 
 
 
Någonting som är så otroligt roligt men samtidigt frustrerande att jobba med är just Glitter, det är oftast stora korn som man måste ha någonting kladdigt eller tillomed ett lim under för att få fäste.
Ett tips är att ha en servett/pappersbit under ögat så du inte förstör basen (Om du gjort den först vill säga), eller om du bara vill att glittret ska vara på övre delen utav ögat som jag har det, håll pappret över dina fransar också, för annars fastnar det glitter på dem också och din mascaraborste kommer få glitter på sig.
 
Ska ni göra något roligt i helgen? Jag har en del planer men först ska jag jobba idag till klockan 20, sen är jag äntligen ledig i 2 dagar.
Kram!

St: Patricks day & Work

Hallå Aliens!

Hur har eran dag varit hittills? Min har varit kanonfin, tog en sovmorgon, färgbombade mitt löshår(Har ingen aning om hur det blev så ska bli intressant att se imorgon när det torkat klart!)
Sen när jag skulle sminka mig till jobbet så hade jag tur nog att hamna på Cryaotics livestream för andra dagen i rad, hur kul!?
 
 
Här är min sminkning dagen till ära(helt oredigerad!):
 
Kram!
(Glöm inte min Youtube, lägger upp videos varje Torsdag och Måndag!)

Bostadsdrömmar

Hej Aliens!

Hur mår ni?

Själv mår jag toppen, det är ju sol och fint väder ute!(eller det var det innan jag började jobba, hann norpa lite utav solens strålar emot min hud och bli halvt blind innan jag satte på mig mina solbrillor)
Jag har fått ett så himla roligt besked idag och det är att jag har blivit godkänd för att hyra lägenhet! Nu är nästa steg att skriva kontrakt.. 

Självklart kan man inte annat än att drömma sig bort om hur man vill ha allting, jag har ju dock bott ensam sen jag vet inte hur länge och har nästan allt man kan tänka sig, har fortfarande ingen soffa så det måste jag fixa.
Sen är det allt småpill som man vill hinna, känns som att jag redan spenderat nästa lön på inrednings-detaljer, men det känns superkul.
Jag hade mest tänkt att hitta mig en fin soffa och sedan fokusera på en bra arbetsbänk för datorn/kunna spela in Youtube-videos, måste köpa mig en ordentlig byrå så jag kan lägga ner allt mitt smink i, det börjar bli för mycket i kollektionen nu..
 
 
 
Har ni några bostadsdrömmar om eran första lägenhet?

Att inte ha en egen röst

Hej Aliens.

 
För mig så är det här ett otroligt viktigt ämne, någonting som inte alla vet om men som man borde göra innan jag går på närmsta möbelaffär/textilaffär etc.
Nämligen dun.
 
När du går omkring i din dunjacka vet du då om att flera stycken stackars ankor har blivit plockade, ryckta, misshandlade, sondmatade och flådda levande - Allt för att du ska få kunna ha värme och se snygg ut i din jacka.
Likadant med din kudde där du lägger huvudet på natten, när du sveper om dig med ditt varma täcke fullt utav dun.
 
En utav mina förebilder på youtube - Kalel - är Vegan och har nyss gjort ett samarbete med PETA om just det här, jag vill egentligen inte varna för att det förekommer starka bilder då alla borde veta om detta, men dem bilderna som visas är inte de mest hemska heller, klarar du av att använda Dun ska du klara av att se hur det plockas.
 
 
 
Vill du veta mer om hur vi i Sverige går tillväga med våran industri?
Klicka in på Djurfabriken och ta del utav vad det är det du stoppar i dig och hur det görs.
 
 
Kram.

For the eyes

 
 
Produkter:

Primer - High Tech Lighter, Make up store
Skuggor: Charcoal+Louder+Orange Peel, Make up store
Ögonpenna: Black, Make up store
Glitter: Gammal onamnad burk med lösglitter.
Ögonfransar: Ardell
 
Bryn: Sephoras pennor "04 - Midnight Brown" & "06 - Charcoal"
 
 
KIKA PÅ MIN YOUTUBE HÄÄÄÄÄR

På Jobbet

Hallå Aliens!

Så roligt att så många utav er gillade gårdagens inlägg(Sen måste jag bara säga - heja oss Veganer!)
Det är verkligen på tiden att vi inte tar någon skit som Grynet brukar säga.
 
För övrigt så är jag på mitt jobb just nu, har ni tråkigt och behöver något nytt smink så är ni välkommna, Finns mycket veganskt just nu och det blir bara bättre vilket jag är så glad på.. Funderar på att skriva ner en egen lista om vilka produkter som är Veganska inom Make Up Store, skulle ni gilla det? Ni kanske tillomed har en del ni redan vet om så jag slipper gå och läsa varenda produkts ingrediens ;)
 
 
Det blir jobb för min del i helgen också, jag kanske hinner med att gå på bio, skulle så gärna vilja se Allegiant - någon som kanske vill gå?
 
 
Nej nu måste jag rusa, välkommna in till mig i Fältöversten idag!
KRAM 
 

Starka kvinnor - Farligt?

 
 
Jag sitter och funderar på det här med oss starka kvinnor som faktiskt kan ta hand om sig själva(Nej jag menar inte fysisk styrka utan mentalt stark)
Vad är det med just mental styrka som får Män att springa med svansen mellan benen?
 
För att vi har en egen talan?
För att vi faktiskt inte bryr oss om du ringer dagen efter eller ej?
För att vi kan hylla andra kvinnor och inte se ner på dem?
För att vi har en stor aptit på livet?(räkna även in mat i denna fråga)
Eller är det så enkelt för att vi KAN spika upp en tavla utan att slå oss på tummen?

I dagens läge så får vi kvinnor faktiskt ha en egen talan, en egen röst och en egen vilja men samtidigt hör man om så mycket som säger emot den bilder också, det är både läskigt och spännande på samma gång vilket gör det så otroligt intressant att faktiskt få vara en del utav allt dethär. 
Det är en bra och dålig tid vi lever i just nu.

För mig har det alltid varit självklart att kunna säga vad jag tycker och tänker, jag blev "uppvuxen" med killarna, slogs, spelade tv-spel, klättrade, lekte hellre med Pokémon och kulor, är ett "skilsmässo-barn" och etc etc, men jag är verkligen inte ensam om den uppväxten.
Sen kom puberteten och helt plötsligt skulle man börja använda BH? Hålla koll på sin månadscykel och käka piller varenda dag för att inte någon jäkel ska komma och få en gravid? Helt plötsligt så ska man akta sig för killarna för de är farliga, de är bara ute efter en sak och du måste lära dig självförsvar.
Visst - Jag är allt för att varenda en ska kunna grunderna i självförsvar ifall man nu någongång ska behöva använda det.
 
Men hallå? Jag då? Är inte JAG farlig? Jag blöder ju förbannemig varenda månad, kan ryta till om jag tycker någonting är fel och jag vågar ta plats, klart jag förtjänar det bästa, och du med för den delen.
Så varför hyllas jag för att ha en egen röst, vara en stark kvinna men samtidigt inte kunna hitta en vettig dejt som faktiskt kan gå längs samma väg, att lyfta varandra och stötta varandra?
På de senaste dejterna jag har varit på så har det antingen hänt att:
Killen hyllade att jag står på mig och vet vad jag vill - För att sedan inte våga säga att han börjat träffa en annan och inte vill ses mer?
Killen hyllade att jag står på mig och vet vad jag vill - Han dyker inte ens upp när det är jag som planerat hela dejten och han var fine med det för en kvart sedan?
Killen hyllade att jag står på mig och vet vad jag vill - Han hittar någonting negativt och fokuserar på det/han pratar bara om att mannen kommer i skymundan för allt kvinnofolk ska ta plats.
 
Jag tycker det är fegt.
Är du rädd för att jag ska komma längre än dig? Att jag har en dröm i livet? Att jag inte vill vara hemma och laga mat/städa/skaffa barn och nöja mig med det? 
Tycker du det är konstigt att jag inte ser kvinnor som ett hot? Att jag faktiskt ler emot en kvinna för att jag tycker hon ser bra ut, att hon gör något bra, att hon har en bra åsikt istället för att prata nedlåtande om henne bakom hennes rygg?
Tycker du det är konstigt att jag faktiskt beställer en pasta/största burgaren/pizzan och slukar hela?
Att jag betalar för oss båda?
Är du förvånad om att jag faktiskt inte hör av mig efter vi har träffats? "Tack för penis ha det bra"?
Är du förvånad om jag faktiskt säger Nej?
Är du förvånad om jag faktiskt säger att jag prioriterar jobb framför dig?
 
Jag har aldrigt riktigt tänkt i dem här banerna innan och ännu mindre skrivit ner dem, men nu börjar även jag tycka att det är dags att prata ut.
Jag är en kvinna, jag har mina kurvor, jag har mina tankar, jag har mina drömmar, aldrig har jag låtit en man(eller kvinna för den delen) stoppat mig för att nå dem.
Jag har så många kvinnor i mitt liv som jag ser upp till, som jag tycker för med sig något bra till världen och som jag vet kommer stå i historie-böckerna en dag.

Det är sånt jag vill se mer utav, jag vill se mer kvinnor hylla varandra, jag vill se mer män hylla varandra för att hylla oss, du är ingen toffel för du gör någonting för din kvinna, samma sak åt det andra hållet, jag vill se MER hashtags på instagram, mer nakna bröst som ammar på stan, mer orakat, mer kärlek.
 
Frågan är mer, Är du redo för oss? Vågar du säga att jag är för stark för dig? Vågar du lyssna?

Ny video!

 
(Klicka på bilden för att komma till min Youtube)

Lediga dagar

Hallå Aliens!

Hur har ni haft det denna "soliga" onsdag? Har ni också haft hagel och halvregn hos er?
Jag har varit lite ledig igår och tog dagen till ära att bara sitta och klippa lite klipp, spela in lite videos och sen tog jag tuben in till stan för att träffa en kompis, det var riktigt fint!
 
Testade att ta lite bilder i natten med min kamera och dem blev ju helt ok faktiskt.
 
 
Nu ska jag bara sitta och klippa det sista utav morgondagens video och äta lite glass, köpte hem lite nytt jag inte smakat ifrån en affär min kompis visste om, allt Veganskt såklart:
 
 
 
Kram!

New Vans!

Hallå Aliens!

 
Kika på mina fina nya Vans, jag är så himla kär!! Har önskat mig ett par HELSVARTA såå länge, och äntligen fanns de i min storlek, på rea dessutom - hallelujah!

Från hollywood

8 Mars

Hallå Aliens!


Jag lever, jag jobbar, jag frodas och växer här uppe. Trivs som Fisken i Vattnet och känner varje dag att det var rätt beslut att flytta hit upp.
 
Jag har kommit in i rummet, har fått bra jobb-pass, hittat en underbar skara med människor att träffa och göra galna saker med på fritiden och jag håller på att starta upp min Youtube igen - Det känns med andra ord att allt går som på räls!
 
En rolig sak är att jag snart dock kommer få flytta in i en andra hands lägenhet, vilket känns spännande!
Annars då?
 
 
 
Ps. Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min lillebrors födelsedag! <3
 
Namn: Emelie Elisabeth
Född: 4 Juli 93
Bor: Stockholm
Gör: Jobbar på Make Up Store i Stockholm.
Om: Social, Positiv, Lugn kvinna med en kärlek för allt Kreativt(och mat!)

HannaVic logotype