Lite mer info till er

Hej Aliens och internet-människor! 👽
 
 
Jag går in i en crazy jobb-fas nu(har redan klarat av helgen) Men kommer jobba som en galning nu denna vecka, på lördag beräknas jag vara "ledig" som mitt sista pass innan det börjar lugna ner sig lite.
Ni vet hur det är med alla Julbord nu, eller hur?
Men snälla ryt inte åt oss servitriser som försöker vårt bästa med att komma ihåg alla era beställningar, dela upp notor, hämta/lämna kontanter, plocka bort disk, hämta mer mat åt er, framföra era "önskemål" etc etc.

Och snälla, vad du än gör, knäpp inte med fingrarna åt oss, vi är inte som de djur du kanske behandlar dåligt, vi är människor, precis som du och genom att göra dessa gest får du oss att ännu mindre vilja gå fram eller lyssna på dig.
Tack!
 
För övrigt hade jag det väldigt fint i helgen på A6 i Jönköping där jag jobbar extra på Make up Store, blev även klar med alla mina julklappar(Även om jag fick trängas på Black Friday som så många andra) Himla bra!
 
 
Nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs när jag har något roligt att berätta!
Kram!
 

B I G T H I N G S

Hej Aliens & Internet-människor! 👽
 
Det händer stora saker nu hos lilla mig.
 
Som ni vet är jag himla kär i våran huvudstad Stockholm och kommer nu åter igen att bli en "08:a".
8 Januari går stapeln och vad är bättre än att börja det nya året 2016 i en "ny" stad med "nya" människor?
 
Varför var jag i Sthlm?
Jag var där uppe på Make up stores huvudontor för att assistera min vän och för-dagen-chef Carolina, jag hade mest förberett mig på att få typ klippa bomullstussar och tvätta penslar, pudra lite osv osv.
Men icke!
Fick ju tillomed sminka tjejerna från start till finish, hälsa på och komma lite närmre människor man ser upp till och även hälsa på gamla bekanta.
Måste jag berätta hur mycket jag älskar att jag äntligen hittat något jag vill göra i livet?
 
 
Himla fin Kvinna den här:
 
 
 
Har firat med att äta så mycket Tacos så jag rullar runt på mattan här hemma, nöjd.
Kram!
 
(PS. Påminn mig om att köpa ny mobil snart, den här kameran är ju inte direkt någon höjdare..)

Mia Skäringer

Hej alla Aliens och internet-människor! 👽
 
 
Jag har ett litet problem med min dator som jag inte begriper mig på, mitt chrome vill bara inte starta eller avinstalleras så man kan installera om det, blir galen!!
Så just nu sitter jag på Firefox och har tappat hoppet.

Någon utav er som kanske är lite mer datakunniga och vet vart problemet ligger?
(EDIT, NU FUNGERAR DET - Jag och teknik alltså...)
 
Annars så har jag inte gjort mer än bara jobbat, körde 12-timmars pass igår och är helt mör och go i huvudet, idag är jag ledig och ska till vännerna för lite spel och alkohol, dock ska jag upp för att jobba imorgon men man vill ju hitta på någonting iaf!
 
Och på Söndag är det Mia Skäringer här i staden, hoppas på att hinna smyga in någon sekund för att se lite utav hennes show.
 
 
Kram på er!

Chokladmjölk o annat gott man kan dricka.

Hallå Aliens och internet-människor! 👽

Alltså. Det är med chokladmjölk, hur gott får det vara?
Och ännu bättre smakar det när man vet att man inte varit med och orsakat lidande för en Ko och hennes Kalv. (Struntar i om Svensk Mjölk vann emot Oatly i Mjölk-kampen, det är ju ett nederlag för mänskligheten, när ska folk upptäcka att Plantbaserat är bättre för hälsa och miljö?) Läs mer här -> Svensk mjölk vs Oatly
 
 
DEN SMAKAR JU PRECIS SOM PUCKO HÖRRNI!! 

Makeup-tutorial?

 
 
 
Hej Aliens & Internet-människor! 👽 
Hur har ni det? Själv är jag på jobbet nu(ovanligt).
 
Skulle ni vilja ha en tutorial på sminkningen jag har ovan? Säg till!
 
Kram!

 
 
 
 
 
 
Hej på er Internet-människor och Aliens! 👽
 
  Alltså, jag som så många andra är där nu, att vi försöker leta bostad, att vi försöker leta jobb, att man måste ha det ena för att få det andra, MEN HUR SVÅRT SKA DET VARA EGENTLIGEN?
Det byggs för lite och för långsamt, få har tillträde och man måste nästan vara en tursnubbe eller skaffa en sugar daddy för att kunna synas på marknaden.

Men skam den som ger sig säger jag bara, för det här mina vänner har jag längtat efter så otroligt länge nu - ÄNTLIGEN säger jag bara och slänger mig med huvudet före in i denna veva.
Frågan är mer om det är jag som är en idiot?
 
Kram på er!

Otur i Turen?

Hej på er alla Aliens och internet-människor!
 
   Jag har precis kommit hem ifrån jobbet och har nog haft en riktigt otursdag idag, vaknade upp med en förkylning, min bil har börjat krångla och när jag skulle parkera via "Dukaten"-appen så upptäckte jag att jag glömt stänga av från när jag senast parkerade.. så jag ringde självklart upp dem men får vänta tills imorgon på svar.. hallå onödig utgift!
 
Annars så sitter jag just nu och väntar på att min 2:a YouTube video ska läggas upp, spännande!
har ni några önskemål eller förslag på vad ni skulle vilja se är det bara toppen om ni ville kommentera det.
 
Kram på er!  👽

What I eat in a day?

 
 
 
 
Hej vänner och obekanta internet-människor!
 
Som ni redan vet så är jag ju jag Vegan och vi äter ju faktiskt väldigt mycket gott(och onyttigt ibland!) så nu håller jag faktiskt på med en video till min YT-Kanal, vad säger ni om det? Får jag bra respons så tänker jag att jag kommer fortätta med denna serie, det kan bli roligt att se om någon utav er vågar testa på en veg*skt vecka eller dag, jag är här för att hjälpa på gott jag kan!
Jag äter dock väldigt mycket nötter till frukost då jag älskar att kunna känna lite tuggmotstånd, så ifall du inte tål nötter eller inte tycker om går det självklart toppa med annat! T.ex. frukt, bär, Granola etc etc.
 
Sedan är jag väldigt lat och jobbar mycket vilket infaller i att det blir mycket soppor, grytor, rörer, husman och så vidare, men det kanske bara är bra, ni får bestämma!
 
 
Hur som helst så hoppas jag att denna video kommer vara uppe Imorgon eller senast Onsdag.
Kram! 👽

               Till mitt första inlägg på min blogg!

Jag är glad att du hittade hit för det här kommer bli mitt krypin, jag kommer ladda upp bilder på sminkningar jag kommer(och har) gjort, kommer prata om lite spel jag tycker verkar intressant, jag kommer ladda upp massa recept om all sjukt jäkla god mat(och äcklig) jag kommer laga.
 
Men nu kanske du undrar vem jag är? Varför sitter jag och läser det här för?

Mitt namn är Emelie Elisabeth och jag är en kvinna född 93, vilket gör mig i dagsläget till 22 år.
Jag har många bollar i luften med skola om dagarna och i skrivande stund 4 extrajobb, 2 servis-jobb och 2 Makeup-jobb. Inte konstigt att man kanske är lite trött, som tur jobbar jag inte samtidigt på alla dessa ställena utan väljer när allt passar, vilket ofta är varenda dag för come on - cash is king, right?
 
På min fritid så försöker jag kika ikapp på alla serier man följer, på YT-videos, träffa släkt/vänner och att hinna andas.
Annars är jag en social, öppen, energisk men ändå väldigt lugn kvinna.
 
 
Tveka inte att skriva en rad om du undrar något, vem vet - jag kanske tvingas göra en Q&A?
Kram ifrån mig och NU KÖR VI! 👽
Namn: Emelie Elisabeth
Född: 4 Juli 93
Bor: Stockholm
Gör: Jobbar på Make Up Store i Stockholm.
Om: Social, Positiv, Lugn kvinna med en kärlek för allt Kreativt(och mat!)

HannaVic logotype